Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Istekao rok za prijavu studijskih...

U petak 12. svibnja 2017. istekao je rok za prijavu studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, kao i rok za prijavu na Natječaj MORH-a za prijam u kadetsku službu za upis u ak.god. 2017./2018.. Prijave studijskih programa više nisu moguće za srpanjski upisni rok. Kandidati koji su se u roku prijavili na Središnji prijavni ured i odabrali studijske programe VI i/ili VViU u svojim listama prioriteta, te koji su se također prijavili i na Natječaj MORH-a u roku bit će pozvani na selekcijski postupak MORH-a koji se sastoji od provjere tjelesnih sposobnosti, psihologijskih testiranja, liječničkog pregleda i sigurnosne provjere. Selekcijski postupak je već započeo za kandidate koji su se prijavili odmah po objavi Natječaja, a dodatne informacije o ovom postupku možete naći u ranijoj obavijesti radi kvalitetnije pripreme za ove provjere. Svim kandidatima želimo puno uspjeha u ovom postupku i nadamo se da se vidimo na upisu studija u srpnju.

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 14. 5. 2017. u 18:46
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb