Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
   
Izbornik predmeta
Uvod u strategijsko upravljanje
Šifra: 129983
ECTS: 4.0
Nositelji:
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Napomena: Predmet nije moguće upisati u ovoj akademskoj godini
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Auditorne vježbe 30
Predavanja 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Upoznati studente s osnovnim konceptima strategijskog planiranja, promišljanja i odlučivanja te s osnovnim metodama koje se koriste u strategijskom upravljanju i osposobiti ih za njihovu primjenu. Upoznati studente s primjenom informacijskih tehnologija u strategijskom upravljanju.
Literatura:
6. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Vojno vođenje i upravljanje
Termini konzultacija:
Obavijesti

Kolegice i kolege,

u petak, 22.05.2020. i 29.05.2020. imat ćemo predavanja. U srijedu 03.06.2020. pisat ćete 2. kolokvij na Merlinu. Nakon toga ću vam predložiti ocjenu iz kontinuiranog praćenja. Ukoliko ste suglasni s ocjenom, prijavit ćete se na ISVU kad je ispitni rok, tako da vam mogu unieti ocjene. Oni koji nisu sakupili dovoljno bodova za prolaznu ocjenu ili oni koji nisu zadovoljni ocjenom, pisat će na ispitnom roku pismeni ispit preko sustava Merlin.

 

Pozdrav i pazite na sebe,

Željko Dobrović

Željko Dobrović
Objavljeno: 20. 5. 2020. u 13:29
Uređeno: 20. 5. 2020. u 13:30
Željko Dobrović