Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
   
Izbornik predmeta
Engleski jezik I
Šifra: 129213
ECTS: 2.0
Nositelji: doc. dr. sc. Snježana Veselica Majhut
pred. dr. sc. Tea Glavaš
Izvođači: dr. sc. Tea Glavaš - Seminar
Milena Prošić, prof. - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Razvijanje osnovnih jezičnih kompetencija (čitanja, pisanja, slušanja i govora), usvajanje i proširivanje općeg i stručnog rječnika te razvijanje interkulturne kompetencije kako bi se studenti osposobili za uspješno izvršavanje profesionalnih zadaća u međunarodnom okruženju. Fokus je stavljen na poznavanje i pravilnu uporabu gramatičkih struktura (uporaba glagolskih vremena i pogodbenih rečenica), usvajanje strategija čitanja duljih tekstova te nadgradnju vještina pisanja (organizacija paragrafa, pisanje narativnog eseja, pisanje izvješća).
Literatura:
  1. Mellor-Clark, S. Baker de Altamirano, Y. (2004): Campaign 2, Oxford: Macmillan Education (Student's Book + Workbook)
  2. Murphy, R. (2012): A self-study reference and practice book for intermediate learners of English, Fourth edition, Cambridge University Press
  3. Reader with exercises (u pripremi)
1. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Vojno inženjerstvo
Obavezni predmet - Redovni studij - Vojno vođenje i upravljanje
Termini konzultacija:

Dragi studenti,

u repozitoriju su vam postavljeni rezultati s prvoga ispitnoga roka 28.01.2020. Studenti s ocjenom dobar, vrlo dobar i odličan kvalificiraju se za usmeni ispit. Ocjenu dobar nije potrebno potvrditi na usmenome ispitu. Studenti koji imaju ocjenu dobar mogu pristupiti usmenom ispitu ukoliko žele višu ocjenu.

Ocjene vrlo dobar i odličan potvrđuju se na usmenom ispitu. Ukoliko je student dobio ocjenu vrlo dobar i odličan, a ne želi izići na usmeni ispit, kao završna ocjena iz kolegija upisuje mu se ocjena dobar.

Uvid u ispit bit će 29.01. (srijeda) u 09.30 u učionici 336. Studenti su dužni potvrditi konačnu pozitivnu ocjenu iz kolegija, osobno (u vrijeme uvida u ispit) ili pismenim putem na mail studiji.vojni@gmail.com kako bi ocjena mogla biti upisana.

Mole se studenti koji žele pristupiti usmenome ispitu da potvrde svoj dolazak na gore navedeni mail. Usmeni ispit održat će se u petak 31.01. prema rasporedu.

Srdačan pozdrav,

Milena Prošić

Milena Prošić
Objavljeno: 28. 1. 2020. u 14:42
Milena Prošić
Popis obavijesti