Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Sudjelovanje kadetkinja i kadeta...

U okviru provedbe nastave iz predmeta Krizno upravljanje i Računalne simulacije i modeliranje, kadetkinje i kadeti sveučilišnog diplomskog studija Vojno vođenje i upravljanje, proveli su dana 09. siječnja 2023. godine Računalno podržanu simulacijsku vježbu (HVU CAX 23) na virtualnom simulacijskom sustavu VBS 2.

Vježba je provedena u Simulacijskom središtu OSRH (SimS). Za pripremu i provedbu vježbe sa strane SimS-a bili su zaduženi sžn Ivan Ciglar i bjn Vjekoslav Vidović, a sa strane HVU-a brg Miro Čolić.

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 11. 1. 2023. u 13:52
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: kadet@unizg.hr
http://www.morh.hr

HVU - Hrvatsko vojno učilište

 

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb

Vojno pomorstvo
Sveučilište u Splitu,
Poljička cesta 35, 21000 Split


 
MORH