Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   

Pk Luka Kovač održat će u utorak, 12. listopada 2021. u 11,50 sati u dvorani 40, objekt 58, na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", Ilica 256b, Zagreb, u okviru predmeta Taktika pješaštva na preddiplomskom sveučilišnom studiju Vojno vođenje i upravljanje nastupno predavanje pred nastavnicima i studentima u vezi s izborom u naslovno nastavno zvanje predavača u interdisciplinarnom području znanosti, znanstvenom polju vojno-obrambene i sigurnosno-obavještajne znanosti i umijeće na preddiplomskim sveučilišnim studijima Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje.

Naslov teme nastupnog predavanja: "Taktika postupanja ovlaštenih službenih osoba Vojne policije"

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 20. 9. 2021. u 12:34
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr

HVU - Hrvatsko vojno učilište

 

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb

Vojno pomorstvo
Sveučilište u Splitu,
Poljička cesta 35, 21000 Split


 
MORH