Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   

U povodu 27. obljetnice Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u četvrtak, 6. prosinca 2018. u prostoru vojarne Petar Zrinski, Ilica 256 b, održat će se Sveučilišni sportski dan u kojem sudjeluju fakulteti Sveučilišta u Zagrebu: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Fakultet prometnih znanosti, Prirodoslovno-matematički fakultet, Arhitektonski fakultet, Građevinski fakultet, Geodetski fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet i HVU (Kadetska bojna). Studenti će se natjecati u sljedećim sportskim disciplinama: mali nogomet, košarka, odbojka, streljaštvo, stolni tenis, šah.

Natjecanja počinju u 9,00 sati, a završavaju u 14,00 sati svečanim uručenjem medalja, diploma i zahvalnica.

Pozivamo sve zainteresirane na Sveučilišni sportski dan!

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 3. 12. 2018. u 12:48
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb

 


 
Novosti - Ministarstvo obrane RH