Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Dan otvorenih vrata HVU "Dr....

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ u Splitu održat će se, uz potporu Hrvatske ratne mornarice, 17. ožujka 2018. u vremenu od 10,00 do 14,00 sati u vojarni "Admiral flote Sveto Letica Barba", Split. Kroz kraću prezentaciju posjetitelji će saznati osnovne informacije o studijskim programima za potrebe Oružanih snaga, a posebno o novom diplomskom studiju Vojno pomorstvo koje je Hrvatsko vojno učilište pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu. Predviđen je obilazak važnijih objekata u vojarni  (sportski objekti, kabineti), brodova HRM-a te taktičko-tehničkog zbora. 

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 16. ožujka 2018. prijave za sudjelovanje putem obrasca: Dan otvorenih vrata HVU_Split

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu do vojarne Lora najkasnije do 09,45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 8. 3. 2018. u 13:48
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb