Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Predavanja i izložba "Materijali...

Kadetski zbor u suradnji s Udrugom studenata inženjerstva materijala 15. ožujka 2018. u vremenu od 14,00 do 17,00 sati na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“, Ilica 256b, Zagreb (Časnički dom), organizira aktivnost pod nazivom “Materijali u vojnoj industriji” na kojoj će Remontni zavod i tvrtke HS Produkt, Kroko, Šestan Busch i Dok-Ing održati kratka predavanja o materijalima i naprednim tehnologijama kojima se koriste pri izradi svojih proizvoda.

Nakon predavanja, u razdoblju od 17,00 do 19,00 sati održat će se izložba proizvoda, opreme i oklopnih vozila. Studenti i posjetitelji imat će prigodu saznati iz prve ruke sve o izloženim proizvodima te isprobati neke od njih.

Od 19,00 sati predviđeno je druženje u Kadetskom klubu “4 stupa” na koje su pozvani svi gosti.

Zbog velikog interesa za aktivnost i ograničenog broja mjesta, molimo sve posjetitelje da svoj dolazak prijave preko sljedećeg obrasca:

vojni.unizg.hr/muvi

Molimo sve posjetitelje da 15.3.2018. dođu najkasnije do 13,30 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Gosti koji dolaze motornim vozilom mogu parkirati u vojarni. Podatke o motornom vozilu potrebno je unijeti u obrazac za prijavu.

Za sve informacije možete se obratiti na: Kadetski zbor: kadetski.zbor@morh.hr, Udruga SOME: some@some.com.hr i na telefonski broj voditelja projekta, Anto Tomić 098/617-233.

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 28. 2. 2018. u 15:24
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb