Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   

Odlukom s 1. sjednice Vijeća održane 12. listopada 2017. utvrđuju se Dopune Informacijskog paketa ECTS-a - Reda predavanja za akademsku godinu 2017./2018. Dopunjena inačica Informacijskog paketa za studijske programe Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje dostupna je: 

Informacijski paket ECTS-a
za akademsku godinu  2017./2018.
Red predavanja – Preddiplomski studij - 1. dopunjeno izdanje

U informacijskom paketu detaljno su opisani izvođači studija, smjerovi studija, plan i program te detaljan opis i način provođenja svakog predmeta, a dostupan je na poveznici: http://vojni.unizg.hr/issn/1849-577X na hrvatskom i engleskom jeziku.

 

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 20. 12. 2017. u 15:51
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb