Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   

 

Na trećoj  sjednici Vijeća VI i VVU koja je održana 7. prosinca 2017. proveden je postupak izbora voditelja i zamjenika voditelja studija VI i VVU.

Za voditelja studija Vojno inženjerstvo izabran je prof. dr. sc. Ivica Smojver, Fakultet strojarstva i brodogradnje, a za njegovog zamjenika brigadir prof. dr. sc. Dario Matika.

Za voditeljicu studija Vojno vođenje i upravljanje izabrana je prof. dr. sc. Lidija Kos-Stanišić s Fakulteta političkih znanosti, a za njezinog zamjenika pukovnik doc. dr. sc. Robert Barić.  

Voditelji studija i njihovi zamjenici izabrani su na mandat u trajanju od dvije godine.

Čestitamo izabranim voditeljima i zamjenicima i želimo im puno uspjeha u radu!

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 11. 12. 2017. u 13:20
Uređeno: 11. 12. 2017. u 13:24
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb