Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Završeni upisi četvrte generacije...

Upisi četvrte generacije studentica i studenata sveučilišnog studija Vojno vođenje i upravljanje i studija Vojno inženjerstvo u okviru ljetnog upisnog roka uspješno i u cijelosti su obavljeni danas 20. srpnja 2017. godine na FER-u i FPZG-u. Na studij Vojnog vođenja i upravljanja upisalo se ukupno 43 kadeta (40+3), a na studij Vojnog inženjerstva 62 kadeta (59+3). Kvota studija Vojno vođenje i upravljanje je popunjena, dok je za studij Vojno inženjerstvo preostalo 11 slobodnih mjesta od upisne kvote za državljane RH koja je i ove godine povećana i iznosi 70 mjesta. Želimo svim novim studenticama i studentima čestitati na uspjehu i zaželjeti puno sreće na pragu novog životnog razdoblja kojim započinju obrazovanje sveučilišnog prvostupnika Sveučilišta u Zagrebu i časnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Petra Lukina
Objavljeno: 20. 7. 2017. u 13:47
Petra Lukina
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb