Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Postani student najvećeg sveučilišta u Hrvatskoj, upoznaj ono što ga čini jedinstvenim i odaberi najbolje za sebe. Smotra Sveučilišta u Zagrebu održat će se od 17. do 19. studenoga 2016. godine u Studentskom centru, Savska 25, Zagreb.

 

Više informacija pročitajte u nastavku obavijesti.

 

 

 

Smotru Sveučilišta u Zagrebu organizirat će se za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Na Smotri će se predstavljati 31 fakultet i 3 umjetničke akademije Sveučilišta u Zagrebu te druga visoka učilišta iz Zagreba i Republike Hrvatske, a na Smotri će biti predstavljeni i preddiplomski sveučilišni studijski programi Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje koje zajednički izvode 11 fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatskim vojnim učilištem "Dr. Franjo Tuđman".

Stranicu Smotre Sveučilišta pogledajte ovdje.

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 26. 10. 2016. u 17:07
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Maršala Tita 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Vojno inženjerstvo
Fakultet elektrotehnike i računarstva, Unska 3, Zagreb

Vojno vođenje i upravljanje
Fakultet političkih znanosti, 
Lepušićeva 6, Zagreb

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb