Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
   
Izbornik predmeta
Javna uprava
Šifra: 129974
ECTS: 4.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Vedran Đulabić
Izvođači: izv. prof. dr. sc. Vedran Đulabić - Seminar
izv. prof. dr. sc. Teo Giljević - Seminar
dr. sc. Iva Lopižić - Seminar
doc. dr. sc. Mihovil Škarica - Seminar

izv. prof. dr. sc. Teo Giljević - Predavanja
dr. sc. Iva Lopižić - Predavanja
doc. dr. sc. Mihovil Škarica - Predavanja
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Cilj kolegija je upoznavanje studenata s temeljnim konceptima i tendencijama razvoja javne uprave, njezina mjesta u političkom sustavu, temeljnih funkcija i organizacije, uključujući područje državne uprave, lokalne samouprave te javnih službi.
Literatura:
  1. Upravna znanost. Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu.; Koprić, I., Marčetić, G., Musa, A., Đulabić, V., Lalić Novak, G.; Pravni fakultet u Zagrebu; 2014; ISBN: 978-953-270-084-8
6. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Vojno vođenje i upravljanje
Termini konzultacija:

Poštovani kadeti, 
S obzirom da smo u stanju učenja na daljinu ovim putem vas obavještavamo da ćemo prvi kolokvij umjesto 6.4., organizirati 20.4.
Kolokvij će vjerojatno biti on line, a detaljne obavijesti ćemo vam dati u dogledno vrijeme dok ispitamo koje su najpogodnije mogućnosti organizacije online kololkvija.
Također, nadamo se da će u dogledno vrijeme preko sustava Merlin biti otvoren e-kolegij Javna uprava, pa ćemo onda moći lakše komunicirati putem foruma i drugih mogućnosti koje pruža navedena platforma.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju. 
Do tad, pazite na sebe i svoje bližnje, pratite koje materijale stavljamo na Intranet, proučavajte ih spremajte se za kolokvij.  

Vedran Đulabić
Objavljeno: 31. 3. 2020. u 11:36
Vedran Đulabić
Popis obavijesti