Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   

Dr. sc. Mario Klun održat će u utorak, 21. ožujka 2023. u 12:00 sati u dvorani 35/58 na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", Ilica 256 b, Zagreb, u okviru predmeta Računalna i inženjerska grafika a na prijediplomskom sveučilišnom studiju Vojno inženjerstvo nastupno predavanje pred nastavnicima i studentima u vezi s izborom u naslovno nastavno zvanje predavača u znanstvenom području tehničke znanosti, znanstvenom polju strojarstvo na sveučilišnim prijediplomskim studijima Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje.

Naslov teme nastupnog predavanja: "Uređaj za napajanje motora gorivom na brobenom vozilu pješaštva M80A"

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 17. 3. 2023. u 15:28
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: kadet@unizg.hr
http://www.morh.hr

HVU - Hrvatsko vojno učilište

 

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb

Vojno pomorstvo
Sveučilište u Splitu,
Poljička cesta 35, 21000 Split


 
MORH