Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   

Podsjećamo sve pristupnike koji su ove ak. godine na ljetnom upisnom roku upisali prvu godinu studija Vojno inženjerstvo, Vojno vođenje i upravljanje, Vojno pomorstvo i Aeronautika - vojni pilot da pripremni kamp započinje 5. rujna 2022. na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", Ilica 256b, Zagreb.

Sve detaljne informacije nalaze se u Pozivnom pismu koje je pristupnicima uručeno prilikom upisa, a koje je učitano i na mrežne stranice vojnih studija (Javne informacije - Pozivno pismo za 20. naraštaj).

 

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 29. 8. 2022. u 14:07
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr

HVU - Hrvatsko vojno učilište

 

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb

Vojno pomorstvo
Sveučilište u Splitu,
Poljička cesta 35, 21000 Split


 
MORH