Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Obavijest za sve kadete upisane u...

U cilju pravodobnog informiranja o početku i trajanju pripremnoga kampa, kao i o početku nastave u akademskoj godini 2017./2018. za studije Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje, ovime želimo upisanim studentima navedenih studija dati sljedeće informacije:

  • Svi kadeti dužni su pristupiti pripremnom kampu koji  traje tri tjedna, a održava se u razdoblju od 03. do 22. rujna 2017. 
  • Kamp se provodi u vojarni Hrvatskog vojnog učilišta ''Dr. Franjo Tuđman“ u Zagrebu, Ilica 256b.
  • Kadeti se u nedjelju, 3. rujna 2017., najkasnije do 18:00 sati moraju javiti u vojarnu na Hrvatskom vojnom učilištu.
  • Dana 22. rujna 2017. bit će upriličeno svečano obilježavanje početka izobrazbe i svečana prisega 15. naraštaja studenata/kadeta studijskih programa VI i VVU, na koje će biti pozvana rodbina i prijatelji kadeta.
  • Na završetku kampa održat će se i pripremni sat za akademsku godinu 2017./2018., na kojem će se kadeti upoznati s organizacijskim i tehničkim detaljima provedbe studija.
  • Nastava započinje 25. rujna 2017. u 8,00 sati.
  • Ostale informacije o početku pripremnog kampa i početku nastave bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici.  

Želimo vam veselo i ugodno ljeto!

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 27. 7. 2017. u 10:38
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti