Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Točno mjesec dana do isteka roka za...

Poštovani kandidati za upis Vojnih studija,

Podsjećamo vas da rok za prijavu preddiplomskih sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje Sveučilišta u Zagrebu ističe za točno mjesec dana u ponedjeljak, 12. svibnja 2017. godine.

Isti ovaj datum je ujedno i rok za prijavu na natječaj Ministarstva obrane Republike Hrvatske za prijam u kadetsku službu. Prijava na Natječaj MORH-a je obvezna i kadeti koji se ne prijave neće ostvariti pravo upisa neovisno od njihovih prijava Središnjem prijavnom uredu na poveznici www.postani-student.hr. Tekst Natječaja je objavljen u ranijoj obavijesti, a raspoloživ je na mrežnoj stranici MORH-a.

Kandidati i kandidatkinje koji planiraju upisati sveučilišni studij Vojnog inženjerstva i Vojno vođenje i upravljanje Sveučilišta u Zagrebu elektronički se prijavljuju Središnjem prijavnom uredu na poveznici www.postani-student.hr kao i pismeno područnim odsjecima za poslove obrane u kojima se kandidati/kinje nalaze u evidenciji vojnih obveznika odnosno područnim odsjecima za poslove obrane po mjestu prebivališta za kandidatkinje ili na adresu: Ministarstvo obrane, Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b. Rok za pismenu prijavu također je 12. svibnja 2017. godine.

Kandidati koji su pristupili odabirnom postupku provjere dodatnih sposobnosti i predali dokumentaciju direktno u Središnjicu za upravljanje osobljem NE trebaju se dodatno prijavljivati, odnosno predavati prijavnu dokumentaciju.

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 11. 4. 2017. u 16:40
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Republike Hrvatske 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb