Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Dan otvorenih vrata HVU "Dr....

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ u Splitu održat će se, uz potporu Hrvatske ratne mornarice, 17. veljače 2018. u vremenu od 10,00 do 14,00 sati u vojarni "Admiral flote Sveto Letica Barba", Split. Kroz kraću prezentaciju posjetitelji će saznati osnovne informacije o studijskim programima za potrebe Oružanih snaga, a posebno o novom diplomskom studiju Vojno pomorstvo koje je Hrvatsko vojno učilište pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu. Predviđen je obilazak važnijih objekata u vojarni  (sportski objekti, kabineti), brodova HRM-a te taktičko-tehničkog zbora. 

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 16. veljače 2018. prijave za sudjelovanje putem obrasca: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus

Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu do vojarne Lora najkasnije do 09,45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Jasna Hižar Škrlec
Objavljeno: 13. 2. 2018. u 15:18
Jasna Hižar Škrlec
Popis obavijesti