Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
'Veni Sancte Spiritus' za...

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i dekan Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta prof. dr. sc. Tonči Matulić, v. d. obavješćuju studente i nastavnike da će se u četvrtak 20. listopada 2016. u 19 sati služiti svečana sveta misa Veni Sancte Spiritus za 348. akademsku godinu (2016./2017.).

Euharistijsko slavlje u zagrebačkoj katedrali predvodit će uzoriti gospodin kardinal Josip Bozanić, Veliki kancelar Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i nadbiskup zagrebački.

Davor Petrinović
Objavljeno: 19. 10. 2016. u 18:09
Davor Petrinović
Popis obavijesti
 
 
Kontakt

Sveučilište u Zagrebu
Vojni studiji

Trg Maršala Tita 14, 
HR-10000 Zagreb

Email: vojni@unizg.hr

 

Hrvatsko vojno učilište
"Dr. Franjo Tuđman"

Ilica 256b
10 000 Zagreb
Tel: 01/3786 666
Email: info.hvu@morh.hr
http://www.morh.hr
http://hvu.morh.hr

 

Vojno inženjerstvo
Fakultet elektrotehnike i računarstva, Unska 3, Zagreb

Vojno vođenje i upravljanje
Fakultet političkih znanosti, 
Lepušićeva 6, Zagreb

Ostali vojni studiji:
Aeronautika - modul vojni pilot
Fakultet prometnih znanosti,
Borongajska cesta 83A, Zagreb