Sveučilište u Zagrebu
Vojni studijski programi
Upiši se

Vojni studiji Vojno inženjerstvo (VI) i Vojno vođenje i upravljanje (VViU) su preddiplomski sveučilišni studiji, ciljano namijenjeni za obrazovanje budućih časnika Oružanih snaga RH (OSRH). Razvijeni su u suradnji OSRH i Sveučilišta u Zagrebu, a njihova je atraktivnost u tome što prvostupnike po završetku ovih studija čeka siguran posao u postrojbama OSRH, na mjestima prvih časničkih dužnosti.

I još jedan važan razlog za prijavu i uspješno studiranje: studenti-kadeti imaju podmirene cjelokupne troškove studiranja: smještaj, prehranu, literaturu, sportsku opremu, gradski prijevoz i još k tome mjesečnu stipendiju.


   
Završeni upisi treće generacije...

Upisi treće generacije studentica i studenata sveučilišnog studija Vojno inženjerstvo u okviru jesenskog upisnog roka uspješno i u cijelosti su obavljeni jučer 21. rujna 2016. godine. Sve kandidatkinje i svi kandidati koji su ostvarili pravo upisa su se upisali. Upisano je 7 kandidata državljana RH i jedan strani državljanin. Želimo svim novim studenticama i studentima čestitati na uspjehu i zaželjeti puno sreće na pragu novog životnog razdoblja kojim započinju obrazovanje sveučilišnog prvostupnika Sveučilišta u Zagrebu i časnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Petra Lukina
Objavljeno: 22. 9. 2016. u 17:21
Petra Lukina
Popis obavijesti